Σχετικά με το Kalidon Panorama Hotel

φωλιασμένο σε μια ήσυχη πευκόφυτη πλαγιά του παραδοσιακού γραφικού χωριού Κοκκάρι, με εκπληκτική πανοραμική θέα , στο Βόρειο τμήμα του νησιού της Σάμου 1 χλμ μακρυά από το κέντρο του χωριού Κοκκάρι , σε απόσταση 500 μ από την παραλία Λεμονάκια και κοντά στην φημισμένη παραλία Τσαμαδού

Το Kalidon Panorama αποτελεί την ιδανική βάση για να εξερευνήσετε και να απολαύσετε αυτήν την ποικιλόμορφη και συναρπαστική περιοχή. Το Kalidon Panorama φημίζεται για την ζεστή φιλοξενία του και την μοναδική αισθητική του. Η εξωτερική πισίνα του Kalidon Panorama με τις άνετες ξαπλώστρες και την εξαιρετική θεα προσφέρουν μια πρωτόγνωρη αίσθηση γαλήνης, χαλάρωσης και ελευθερίας

Δωματια

Ανακαλύψτε τα πλήρως ανακαινισμένα δωμάτια & σουίτες μας, με φυσικά υλικά, ουδέτερες αποχρώσεις και προσαρμοσμένη τέχνη.

Gallery

ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΗΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ

Η Σάμος είναι ένα νησί που κυβερνάται από θρύλους και ομορφιά. Είναι το νησί του πατέρα των μαθηματικών, του Πυθαγόρα, του αστρονόμου Αρίσταρχου και του φιλοσόφου Επίκουρου. Είναι το σπίτι της Ήρας και η γη που φιλοξένησε τον Ηρόδοτο και τον Αίσωπο.

Σημαντικό κέντρο εμπορίου στο Αιγαίο και μεγάλη ναυτική δύναμη στην αρχαιότητα, ήρθε σε επαφή με σημαντικούς μεσογειακούς πολιτισμούς.